Over mij

Lisa Tavernier

De opleiding voedings- en dieetkunde was voor mij een logische keuze. Van jongs af aan ben ik als fervent triatleet bewust bezig met voeding. Perfect doseren voor optimale prestaties. Die kennis gebruik ik graag om mensen te helpen. Met bijkomende opleidingen als diabeteseducator en voeding bij oncologie ben ik nog meer overtuigd van de kracht van aangepaste voeding, voor iedereen.

Als gediplomeerd personal coach ben ik meer dan sportdiëtist. Niet enkel begeleiding met voedingsplannen, maar volledige trainingsschema's voor elk type sporter: van pure recreant tot topsporter. Elk zijn eigen ambitie.

Wie is Lisa Tavernier
1 op 1 coaching

Van 1 op 1 tot iedereen

Mijn sportbegeleiding is zeer flexibel. Je kiest zelf op welke manier: in één van de drie praktijken, aan huis tot zelfs online coachen via Coachbox. Individueel, als koppel of in small groups. Ook daarin heb je de keuze. Jij kiest de formule waar je je best bij voelt. Altijd met persoonlijk advies op maat.

Als diëtiste geef ik nuttige tips met realistische verwachtingen. Eenvoudige ingrediënten om snel gezonde gerechten klaar te maken. Voldoende afwisseling zodat je volhoudt op lange termijn. En na verloop van tijd is het gewoon een nieuwe levenswijze.

Healthy body
Healthy life

(S)maak het verschil

Ziektes of lichamelijke aandoeningen, zoals kanker en diabetes, hebben een grote impact op jouw leven. Je smaakzin kan veranderen, je eetlust kan verminderen, waardoor je minder energie hebt.

Laat een ziekte je leven niet overnemen. De juiste voeding kan al een wereld van verschil maken. Met bijkomende opleidingen als diabeteseducator en voeding bij oncologie ga ik samen met jou op zoek naar gezonde voeding die jij graag lust en die jou de nodige energie geeft. Aangepast aan jouw dagelijkse behoeften.

Gezonde voeding, smaak het verschil