Personal Coaching

Let's start!

Elke sporter is welkom voor personal coaching: van jong tot oud, van recreant tot topsporter! Bij de eerste kennismaking brengen we de lichamelijke kenmerken in kaart: hartslag, ademhaling, gewicht, lengte,... tot zelfs vroegere kwetsuren. We bepalen doelen in functie van jouw ambities, sportdiscipline en tijd.

Met die input maak ik een trainingsschema met vernieuwende en uitdagende oefeningen, waarbij je telkens jouw limieten verkent en verlegt.

Lisa tavernier tijdens een sessie personal training

Persoonlijk advies

Elk lichaam is anders, iedereen heeft zijn eigen ambities. Een trainingsschema op maat zorgt telkens voor nieuwe uitdagingen.

Heerlijk gezond

Sporten is energie verbruiken. Die energie krijg je dubbel terug door een fitter lichaam en meer zelfvertrouwen.

Levensstijl

Genieten van elk moment dat je beweegt. Je weerstand verhogen om het beste te halen uit elke dag.

constant coaching

Constant coaching

Ik blijf met al mijn sporters in nauw contact staan. Vuur je vragen af op elk moment van de dag. Vaste feedbackmomenten leggen we sowieso vast om te evalueren en bij te sturen. Om informatie te geven en nieuwe doelen voorop te stellen.

De juiste lichaamshouding is cruciaal bij het uitvoeren van de oefeningen. Zowel voor opbouw als preventie van kwetsuren. Die aandachtspunten ontsnappen niet aan mijn arendsoog!

Zo werken we gericht naar een sterker getraind lichaam met stabiele houding. Iedereen op zijn eigen niveau. Klaar om nieuwe sportieve uitdagingen aan te gaan?

Prijs: €50

Verkies je liever een volledige persoonlijke aanpak op jouw noden en behoeften? Wil je je gewoon volledig ‘fit en functional’ voelen? 1uur functionele training met persoonlijke feedback om nog beter en sterker te worden! Go for it!

Prijs: 30 euro/ per person/ per uur

heb je zin om met een kleine groep vrienden of vriendinnen samen te trainen? Maar toch met een persoonlijke aanpak? Dan is dit iets voor jou. Een wekelijkse work-out met vrienden kan de ideale uitlaatklep zijn voor jou! Van BBB, Core tot HIIT-trainingen of een volledige Calorie Crush-training.

lopen of fietsen 70 euro

lopen minstens 2 personen, fietsen kan alleen

Meten is weten, en strikt noodzakelijk om het fysiek profiel op te stellen van jouw als atleet. Een inspannings/lactaattest bepaalt je fysieke conditie, legt je werkpunten bloot en is de basis voor het bepalen van je hartslagzoens. Naast inspanningstesten kun je ook je zwakke punten ontdekken in je loop of zwemtechniek of blessurepreventief werken door een core stability screening te doen.
Op basis van de beschikbare gegevens uit de vorige stappen kan er een persoonlijk schema worden opgesteld. Dit online schema wordt dagelijks opgevolgd door de coach en dient ook als communicatiemiddel tussen atleet en coach. Op deze manier kunnen de programma’s individueel aangepast worden indien nodig.

Voeding & coaching
3 maand

€350
 • 3 maanden voedingsbegeleiding (online of offline)
 • 3 maanden coaching naar trainingsschema’s met feedback
 • Trainings- en voedingsplan afgesteld op persoonlijke noden
 • 24u op 24u bereikbaar voor vragen
 • Op vaste tijdstippen afspreken voor feedback en aanpassingen

Voeding & coaching
6 maand

€700
 • 6 maanden voedingsbegeleiding (online of offline)
 • 6 maanden coaching naar trainingsschema’s met feedback
 • Trainings- en voedingsplan afgesteld op persoonlijke noden
 • 24u op 24u bereikbaar voor vragen
 • Op vaste tijdstippen afspreken voor feedback en aanpassingen

Voeding & coaching
1 jaar

€1200
 • 1 jaar voedingsbegeleiding (online of offline)
 • 1 jaar coaching naar trainingsschema’s met
  feedback
 • Trainings- en voedingsplan afgesteld op persoonlijke noden
 • 24u op 24u bereikbaar voor vragen
 • Op vaste tijdstippen afspreken voor feedback en aanpassingen